U bent hier

Gestuurde boring onder de Nete heeft impact op bereikbaarheid site Den Uyt

Mol
27.09.2019 - 13.35u
Door: Lex Verellen

Voor de realisatie van het warmtenet tussen de Vennestraat en de installatie op site Den Uyt, is het noodzakelijk om een gestuurde boring uit te voeren ter hoogte van het kruispunt Rode-Kruislaan en de Rivierstraat. Hierdoor gaat dit kruispunt vanaf maandag 30 september drie weken dicht voor alle verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen de werfzone wel steeds passeren.

De werken hebben een aanzienlijke impact op de bereikbaarheid van sportsite Den Uyt:

De parking op sportsite Den Uyt is voor auto's uitsluitend nog bereikbaar via de Biststraat.

Parking Rivierstraat is uitsluitend toegankelijk via de inrit langs de Rivierstraat. Je kan vervolgens over de werfzone te voet naar de sporthal en het zwembad.

Het afsluiten van het kruispunt betekent ook dat beide parkings Den Uyt en Rivierstraat onmogelijk kunnen bereikt worden via de Kleinendijk (zijstraat Molderdijk). Door het afwerken van het tweede deel van parking Den Uyt, is er via de Kleinendijk nog geen toegang tot deze parking mogelijk.

Bereikbaarheid Rode-Kruislaan

Door de combinatie met de bestaande werfzone ter hoogte van de Nieuwstraat, moeten we voor een periode van drie weken de Rode-Kruislaan voor autoverkeer afsluiten tussen de Nieuwstraat en de Rivierstraat.

Deze afsluiting geldt ook voor de bewoners. Wegens technische redenen mag er geen auto- en vrachtverkeer over de ondergrondse boring rijden. Bij noodgevallen blijft ook het afgesloten gedeelte van de straat op elk moment bereikbaar voor de hulpdiensten.

Meer info: dienst openbare werken, openbarewerken@gemeentemol.be, 014 33 08 19

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto