U bent hier

Gevogeltepita verkocht in winkels van Spar uit handel genomen, ook in Geel

Geel | Kempen regio | Vlaanderen
06.03.2019 - 19.30u
Door: Herman Gezelle

Het bedrijf Norenca haalt gevogeltepita, verkocht in sommige winkels van Spar, uit de handel. Na controle is er salmonella aangetroffen in het product. Dat melden Norenca en het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) woensdagavond.

Ook in Spar Geel

Het gaat om twee artikels van gevogeltepita van 600 gram, lot 01909058 ten minste houdbaar tot 6 maart 2019 en lot 01909059 ten minste houdbaar tot 7 maart 2019.

De producten werden verkocht sinds 28 februari in de Sparwinkels van Geel, Duffel, Beselare, Halle, Zemst, Middelkerke, Helecine, Essen Wildert, La Roche, Sint-Katelijne-Waver, Denderwindeke, Sint-Genesius-Rode, Leuven, Paal, Etterbeek en Gembloux.

Producent Norenca uit Geel vraagt haar klanten het product niet te consumeren en terug te brengen naar het verkooppunt.

"De mogelijke symptomen van besmetting door Salmonella zijn koorts, buikkrampen en diarree, binnen de 6 à 72 uur na consumptie van het besmette voedsel.

Jonge kinderen, zwangere vrouwen, mensen met een verminderde weerstand en ouderen lopen een groter risico op besmetting. Hebt u van dit product gegeten en vertoont u deze symptomen, raadpleeg dan uw huisarts en meld hem dat u dit product gegeten hebt", raadt het bedrijf aan.

Voor bijkomende informatie kunt u contact opnemen met Norenca via info@norenca.be of 014/58.45.11. (Belga)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto