U bent hier

Gewezen burgemeester Patrick Heremans stopt met politiek: 'Het is tijd voor de jongere generatie'

Herenthout
08.01.2020 - 15.23u
Door: Herman Gezelle

Patrick Heremans (GBL), de vorige burgemeester van het Stoetersdorp, neemt ontslag als gemeenteraadslid en stapt definitief uit de politiek.

'Ik wil plaats te maken voor de jongere generatie', zegt Heremans.  'Het was zeker een boeiende tijd : ik heb tijdens mijn carrière bijna alle lokale bestuursfuncties kunnen uitvoeren. Ik heb 9 jaar in de OCMW -raad gezeteld en was ook OCMW-voorzitter.

Binnen de gemeenteraad was ik raadslid, schepen en uiteindelijk dus ook burgemeester. Al bij al een bijzonder interessante tijd.  Ik wil ook Herenthout bedanken voor de kansen die ik gekregen heb.'

Het vertrek van Patrick Heremans zorgt voor enkele verschuivingen. Maarten Aerts zal in de volgende gemeenteraad de eed afleggen als gemeenteraadslid.

Coördinerend directeur secundair onderwijs Herentalse scholengroep kOsh

Patrick Heremans is coördinerend directeur secundair onderwijs bij de Herentalse scholengroep kOsh. 'Er rest me nog 8 jaar tot mijn pensioen.

Het worden beslist intense jaren, want we staan voor de structurele reorganisatie van het secundair onderwijs die zich nu schooljaar na schooljaar voort gaat ontplooien.

Als coördinerend directeur moet ik dit van heel kortbij opvolgen en begeleiden', besluit een tevreden Patrick Heremans. (ph)  Foto Nnieuws archief.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto