Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gewijzigde verkeerssituatie op Markt Herentals tijdens WK voetbal

Straks wordt het heel spannend in Brasil en in heel ons land.  Er zal heel weinig verkeer zijn.  De verenigde caféwaarden van de Grote Markt zorgen voor een supergroot scherm waarop iedereen de wereldbekerwedstrijden van de Rode Duivels kan bekijken. Om alles vlot te laten verlopen, is het deel van de Grote Markt tussen de Bovenrij en de Lakenhal op dinsdag 17 juni en zondag 22 juni verkeersvrij, telkens van 16 tot 24 uur.  Er geldt een parkeerverbod van dinsdag 17 juni om 16 uur tot woensdag 18 juni om 10 uur en van zondag 22 juni om 16 uur tot maandag 23 juni om 10 uur.

Tijdens de wedstrijd op 26 juni is de Grote Markt al verkeersvrij wegens de braderij. Als de Rode Duivels verder doorstoten op het wereldkampioenschap, kunt u ook hun volgende wedstrijden op de Grote Markt bekijken. Ook dan is de Grote Markt verkeersvrij en geldt er een parkeerverbod. 

Laat dieven niet scoren tijdens het WK : tips van polite Neteland

Komt u binnenkort ook naar de Grote Markt om de wedstrijden van de Rode Duivels te bekijken? Laat uw huis dan veilig achter. Dievenbendes zijn ook op de hoogte van plaatsen waar het WK op een groot scherm wordt uitgezonden. Voor hen is dit het moment om op zoek te gaan naar leegstaande huizen.

Doe dus goed uw ramen en deuren op slot vooraleer u naar de Grote Markt komt. Op plaatsen waar veel volk samenkomt, proberen zakkenrollers ook hun slag te slaan. Hou uw portefeuille, handtas, gsm en andere waardevolle spullen goed in de gaten, ook als de Duivels een fantastische goal maken.

Deel dit artikel