De dienst toerisme zoekt fiere Molse twitteraars (m/v) die gedurende één week toeristische aanraders en lokale weetjes over Mol wil posten op het nieuwe Twitterkanaal @kempenlokaal. We zoeken overtuigde Kempenaars met een brede kennis van onze gemeente. Graag twitteren is een voorwaarde. Interesse? Contacteer voor 10 oktober de dienst toerisme via 014 33 07 85 oftoerisme@gemeentemol.be.

Ben jij een rasechte Mollenaar die van Mol houdt? Heb je leuke tips, toffe weetjes, knappe (sfeer)foto’s voor andere inwoners, bezoekers, Kempenaars, toeristen, … die je wil delen via het Twitterkanaal @kempenlokaal? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat. Gedurende één week laat je andere Twitteraars kennismaken met Mol.

Toeristische aanraders, lokale weetjes

Unieke ervaringen beleven en die vervolgens online delen: dat is het profiel van de sociale reiziger. Met de nieuwe Twitteraccount @kempenlokaal speelt Toerisme Provincie Antwerpen in op de wensen van deze groeiende groep bezoekers aan de Kempen. Elke week post een andere Kempense gemeente toeristische aanraders en lokale weetjes. @kempenlokaal rekent op de inbreng van enthousiaste Kempenaars.

Wil jij graag één week curator zijn van @kempenlokaal? Stel je dan voor 10 oktober kandidaat.