Ben jij bedreven in muziek, woord, dans, theater, comedy? Dan ben jij het podiumtalent dat we zoeken voor huiskamerfestival Gluren bij de Buren dat plaatsvindt van 7 tot 16 mei.

Zin om je kunsten te tonen en mee te doen? Voorwaarde is dat jijzelf als solo-artiest of minstens één van de leden van je groep in één van de deelnemende gemeenten woont.

Schrijf je voor 1 februari in via www.gemeentemol.be/podiumtalent . Dit evenement gaat coronaveilig door als de richtlijnen dit op dat moment toelaten.

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeenten Arendonk, Balen, Dessel, Geel, Laakdal, Lommel, Mol en Retie. Het concept is eenvoudig: podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer of tuin.

Inschrijven

Surf naar www.gemeentemol.be/podiumtalent en vul het formulier in. Bij de inschrijving bezorg je een leuke, creatieve promotekst waarin je je aanbod duidelijk en concreet omschrijft.

Stuur ook een foto mee (horizontaal formaat + hoge resolutie). Inschrijven kan tot en met 31 januari. Begin maart ontvangen de artiesten meer info over hun huiskamer.

Optredens bij voorkeur in openlucht

Optredens gaan tijdens deze editie bij voorkeur door in de openlucht en strikt volgens de op dat moment geldende coronamaatregelen. Na het optreden kan je rondgaan met de 'klak'.

Stel je huiskamer open voor een artiest

Ben je zelf geen podiumtalent, maar wil je graag een artiest ontvangen bij je thuis? Je kan je inschrijven van 8 tot en met 28 februari.

Via www.gemeentemol.be verschijnt begin februari een brochure waarin we alle deelnemende artiesten voorstellen.