Vanaf woensdag 23 maart start een nieuwe reeks fietslessen voor volwassenen in het verkeerspark, Molderdijk 27A. Voor deze lessenreeks zoekt dienst samenlevingsopbouw gemotiveerde vrijwilligers om de fietslessen te geven én om kinderen op te passen. De enige voorwaarde is dat je je 10 weken lang kan vrijmaken op woensdag namiddag en dat je zin hebt om erin te vliegen. Interesse? Contacteer de dienst samenlevingsopbouw via 014 33 15 73 of mail naar samenlevingsopbouw@dsomol.be.

Van woensdag 23 maart tot woensdag 25 mei telkens van 13 tot 16 uur organiseert dienst samenlevingsopbouw fietslessen voor volwassenen. De cursus bestaat grotendeels uit praktische lessen, aangevuld met theorie over de verkeersregels. Om ook ouders met kinderen de kans te geven om deel te nemen, organiseert samenlevingsopbouw kinderopvang tijdens de lesuren.

Vrijwillige fietsinstructeurs

Hou je van fietsen, ben je sociaal en kan je op een eenvoudige manier iets uitleggen aan anderen? Dan ben jij de geknipte fietsinstructeur om volwassenen te leren fietsen.

Vrijwillige kinderoppassers

Werk je graag met (kleine) kinderen? Heb je nog wat vrije tijd? Stel je dan kandidaat als kinderoppasser. De opvang wordt voornamelijk georganiseerd in één van de lokaaltjes van het verkeerspark.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op met de dienst samenlevingsopbouw via 014 33 15 73. Je mag ook mailen naar samenlevingsopbouw@dsomol.be.