Bij mooi weer maak je, zoals vele anderen, misschien graag eens een wandeling. Dat geldt niet alleen voor mensen die zelf nog goed te been zijn. Ook bewoners van woonzorgcentra vinden het leuk om eens naar buiten te trekken wanneer het zonnetje schijnt. Om met een groep bewoners een wandeling te kunnen maken, hebben de woonzorgcentra vrijwilligers nodig.  Er kunnen op de wandeling namelijk maar evenveel bewoners in een rolstoel mee als er vrijwilligers zijn om die rolstoelen te duwen.

Ben jij iemand die graag wandelt en die een ander graag gelukkig maakt door een handje toe te steken en een rolstoel te duwen? Geef ons je contactgegevens door zodat de woonzorgcentra je kunnen bellen bij vooruitzichten op mooi weer. Als je dan tijd hebt om mee te gaan wandelen, is dat weer een bewoner meer die kan meegenieten van het mooie weer!

Bij interesse kan je Tinne Persoons (gezondheidswerker OCMW – 015 24 93 50 – tp@ocmw-heist-op-den-berg.be)  of Nele Mattheus (seniorenconsulent – 015 22 86 58 – nma@heist-op-den-berg.be) contacteren om je telefoonnummer door te geven. Zij zetten je naam en telefoonnummer op een lijst die de woonzorgcentra kunnen raadplegen. Geef zeker ook door welke woonzorgcentra uit Heist-op-den-Berg je mogen contacteren om mee te gaan wandelen.