U bent hier

Gezocht: vrijwilligers voor Special Olympics

Mol
28.07.2014 - 22.10u
Door: Franky Van Leeuwen

De Special Olympics waarvan de atletiek- en gymnastiekwedstrijden in onze gemeente plaatsvinden, zijn nog steeds op zoek naar bijkomende vrijwilligers die zich één of meerdere dagen kunnen vrijmaken. Heb jij ook interesse? Stel je dan nu kandidaat viawww.so2014.be.

Van 13 tot 20 september verblijven in Sunparks Kempense Meren 3 120 atleten en coaches uit 58 verschillende landen. Zij nemen deel aan de Special Olympics: de jaarlijkse sportwedstrijden voor atleten met een verstandelijke of mentale beperking. Het vakantiepark wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een echt Olympisch Dorp. Samen met de stad Antwerpen is onze gemeente fiere gastheer voor dit evenement van wereldniveau. Sportcentrum Den Uyt vormt het decor voor de atletiekonderdelen en gymnastieknummers. De overige sportdisciplines vinden plaats op andere locaties in onze provincie.

Vrijwilligers

Ben je minimum 18 jaar en één of meerdere dagen beschikbaar tussen 9 en 21 september? Registreer je dan snel als onbezoldigd vrijwilliger voor de Special Olympics via www.so2014.be. We zoeken kandidaten voor het begeleiden van de atleten, catering, stewards, logistieke functies, … maar ook tijdens de sportwedstrijden.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto