U bent hier

'Gezond, snel en makkelijk maaltijden klaarmaken? De AMC kookmethodes zetten je op weg'

Provincie Antwerpen | Turnhout regio
27.11.2019 - 17.51u
Door: Herman Gezelle

De feestdagen staan voor de deur.  'Met AMC kookpotten en pannen tover je gezonde en lekkere maaltijden op je bord zonder water of vet toe te voegen', zegt Charlotte Cardoen, Country Manager AMC Belgium.

'Dankzij de energie- en tijdsbesparende technieken kan je meer tijd vrijmaken voor je familie en jezelf in plaats van achter het fornuis te staan
Tot 1 december kan je de AMC kookmethodes ontdekken in het pop-up Kookhuis in Turnhout.

Kerstmis wacht ons weer op met heerlijke, rijke gerechten, die vaak een overdaad aan calorieën bevatten. Gelukkig past AMC hier een mouw aan! Met de unieke AMC kookmethodes tover je in een mum van tijd een heerlijk en daarbovenop gezond gerecht op je bord zonder in te boeten op smaak.

Als je kookt met AMC, hoef je geen water of vet meer toe te voegen, waardoor de vitaminen, mineralen en vezels van je voeding volledig tot hun recht komen. Bovendien bespaar je niet alleen calorieën, maar ook tijd en energie dankzij de AMC kookmethodes. Ideaal dus voor jouw kerstdiner, wanneer je liever tijd met je gasten doorbrengt dan achter je fornuis.

Een overrompeling aan familie-etentjes waarbij gezond eten vaak niet hoog op de agenda staat. Wanneer je met de AMC kookmethodes kookt, kan je gelukkig het beste van beide werelden combineren: lekker én gezond koken.

Met hun motto "Beter eten. Beter leven." moedigt AMC mensen aan hun levensstijl om te gooien en voluit voor de gezonde keuken te kiezen. Zo zorgen de AMC kookmethodes ervoor dat je geen water of vet meer moet toevoegen aan je gerecht.

Of je nu groenten wil stoven of een lekker stukje kip wil braden, alles kan au naturel zonder iets te moeten toevoegen en in te boeten aan smaak. Met AMC eet je heel wat minder calorieën zonder een hap van je voortreffelijke maaltijd minder te moeten nemen.

Dankzij de AMC kookmethodes win je tijd: een overheerlijke risotto op je bord in 7 minuten? Met deze kookpotten is het mogelijk.

Zo heb jij meer tijd om quality time door te brengen met je familie. Bovendien, met de tijd die je bespaart, bespaar je ook tegelijkertijd energie. De verschillende AMC elementen zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor jouw gerechten altijd voortreffelijk klaar gemaakt zijn.

De AMC kookpotten zijn volledig gemaakt van roestvrij staal en zorgen ervoor dat koken leuker en efficiënter wordt. Efficiënt koken met potten die je hele leven meegaan – het is een investering waarvan je altijd zal kunnen genieten. De verschillende technieken van AMC werden in samenwerking met wetenschappers en topchefs ontwikkeld in het AMC-Instituut.

Het bedrijf kreeg hiervoor al verschillende technologie én design awards, want AMC weet: je eet eerst met je ogen.

Als je graag tijd bij je familie doorbrengt in plaats van achter je potten te staan, komt Kerstmis extra vroeg dit jaar.

Tot 1 december opent AMC een pop-up Kookhuis in Turnhout.

Hier zullen klanten de AMC-kookmethodes in workshops en cooking shows van dichtbij leren kennen. Voor meer info voor het pop-up Kookhuis in Turnhout, kan je een kijkje nemen op de site.' 

Contacteer Charlotte.Cardoen@amc.info (ad-pp)

imageMeer nieuws

Daar is de BeNeLiga weer

Internationaal | Nationaal 14.07.2020 - 17.12u reading time12min

Daar is de BeNeLiga weer 2020 staat vol nieuwtjes voor voetballiefhebbers. Zo zijn er nieuwe UEFA-ontwikkelingen wat betreft de EURO 2020, en ook verse plannen rondom belangrijke matchen, waaronder de Bekerfinale en de Jupiler Pro League.

Twee maanden wandelplezier met Stabbel

Twee maanden wandelplezier met Stabbel
Geel | Herselt | Hulshout | Kempen regio | Laakdal regio | Westerlo 14.07.2020 - 08.46u

WHO-baas waarschuwt: 'In te veel landen gaat het de verkeerde kant op'

Internationaal | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 14.07.2020 - 01.51u

Egels sterven aan onbekende ziekte : alert zijn voor wondjes, abcessen en gezwollen poten

 Egels sterven aan onbekende ziekte : alert zijn voor wondjes, abcessen en gezwollen poten
Herenthout | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 14.07.2020 - 01.43u

Het aantal besmettingen stijgt opnieuw: hoe zorgwekkend is dat?

 Het aantal besmettingen stijgt opnieuw: hoe zorgwekkend is dat?
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 13.07.2020 - 17.34u

Goed nieuws voor Manchester City: club mag Champions League in van TAS

Internationaal | Vlaanderen 13.07.2020 - 14.07u

Luminus krijgt dan toch extra windturbine in Herentals-Industrie

Luminus krijgt dan toch extra windturbine in Herentals-Industrie
Grobbendonk | Herentals | Herenthout | Neteland 13.07.2020 - 12.44u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto