U bent hier

GIB wil Marianne Verhaert als burgemeester van Grobbendonk

Grobbendonk
22.06.2018 - 16.02u
Door: Mark Jaspers

GIB (Grobbendonk en Bouwel in Beweging) heeft haar eerste kandidaten voorgesteld. De lokale partij wil na de verkiezingen van 14 oktober mee het beleid bepalen. Het doel is om van Grobbendonk en Bouwel een ware modelgemeente te maken, te beginnen met het verhogen van veiligheid en verkeersveiligheid.

Marianne Verhaert (34 jaar, lijsttrekker) is met haar hele team tot die prioriteiten gekomen door met letterlijk alle gezinnen in Grobbendonk en Bouwel te gaan praten. Dat titanenwerk is bijna voltooid. Nog voor de verkiezingen zal ze bij alle 3750 huizen van de gemeente hebben aangebeld om met de bewoners te spreken.
Marianne Verhaert: "Ik heb hier ook mee willen aantonen dat iedereen in onze gemeente meetelt."

Op de tweede plaats staat Ulrich Anthonis (57 jaar). Niet toevallig omdat hij als zaakvoerder van zijn autorijschool als geen ander de verkeersproblematiek in de gemeente kent.

Ulrich Anthonis: "Vanuit mijn dagelijkse ervaring met het verkeer dat bij ons als te vaak stilstaat, kunnen we met gezond verstand elegante oplossingen toepassen voor een veilige en vlotte verkeersinfrastructuur."

Op de derde plaats heeft GIB Johan Verhaegen (46 jaar) ingezet. Als gekend horecaondernemer is hij vertrouwd met veiligheid. Zijn kennis en ervaring zullen worden aangewend om Grobbendonk en Bouwel een modelgemeente te maken op het vlak van rust, ontspanning en veiligheid.

Johan Verhaegen: "Pas als mensen zich veilig voelen, kunnen ze genieten van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Daarvoor moet je voornamelijk de omgeving socialer, vriendelijker en beschermend maken, maar tegelijk gericht controleren en aanpakken. Ons plan ligt klaar."

Brent Wouters (22 jaar) kent als geen ander het sociaal netwerk van Grobbendonk en Bouwel. Hij is lid van verschillende verenigingen, hoofdleider bij Chiro Bouwel en sinds november is hij voorzitter van de jeugdraad.

Brent Wouters: "Veiligheid rond de scholen en een gezonde verenigingswerking zorgen ervoor dat ieder zijn talenten op een positieve manier kan ontplooien. Zonder angst."

Jelena Cecelja (28 jaar) staat op plaats 5. Zij is advocate en voormalig Belgisch kampioene hordenlopen. In haar komen alle aspecten van het programma van GIB samen.

Jelena Cecelja: "Als advocate weet ik dat het recht machtig kan en moet zijn: dat is de krachtige arm van ons beleid. Daarnaast weet ik ook dat net sport een goede uitlaatklep is voor de energie van onze jeugd. Ik zal beide aspecten bevorderen."

Martine Taelman (52 jaar) steunt de GIB-lijst voluit met haar meer dan 20 jaar beleidservaring op het nationaal en gemeentelijk niveau.

Martine Taelman: "Zo'n prachtig team met frisse concrete ideeën verdient alle steun. Zij kunnen werkelijk van ons Grobbendonk en Bouwel een modelgemeente maken."

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto