Gladiolen wordt voor een tweede keer uitgesteld. 'We vinden het enorm jammer maar een festival op volle capaciteit is niet voor meteen.

De 21e editie van Gladiolen zal doorgaan op 3 en 4 juni 2022. Tegelijk roepen we iedereen op om zich te laten vaccineren. Het is de enige manier om elkaar weer te ontmoeten op een volgende editie van Gladiolen.

Nu de eerste prikjes gezet worden, is beterschap in zicht. Gladiolen wil die hoop nog dit jaar oogsten en stelt een reeks muzikale zomeravonden voor. Toch iets om naar uit te kijken!

Gladiolen is traditioneel één van de eerste festivals van het seizoen. In heel het land wachten organisatoren op richtlijnen voor evenementen.

Toch is het al duidelijk dat een volwaardig festival organiseren in het pinksterweekend niet tot de mogelijkheden zal behoren. Daarom zal er geen editie van Gladiolen zijn op 21 en 22 mei van dit jaar.

Alle verkochte tickets blijven geldig in 2022. Ook wie al drank- en eetbonnen aankocht, zal deze in 2022 kunnen gebruiken. We doen opnieuw ons best om alle artiesten van de affiche over te zetten naar de editie van 2022.' 

De volledige line-up zal later bekendgemaakt worden.

Gladiolen oogst

Ondertussen gaat de organisatie van Gladiolen de muziekliefhebbers toche ook dit jaar verwennen. Daarom planten ze nu al een zaadje dat ze eind augustus wil oogsten.

Op 24, 25, 26, 27 en 28 augustus is het festivalterrein het decor voor 5 muzikale zomeravonden tijdens 'Gladiolen Oogst'.