De eerste week van 2017 wordt - als het van Gladiolen afhangt - meteen de gekste. De ganse week lost de organisatie nieuwe namen voor de volgende editie van het Olense festival. Meteen erna, op zaterdag 7 januari, start de online voorverkoop.

De Gekke Week van Gladiolen start op maandag meteen met een knal. Al jarenlang staat Goose torenhoog op de verlanglijstjes van de organisatoren én het publiek van Gladiolen.

Grote internationale tournees, explosieve shows op Rock Werchter en Pukkelpop, uitverkochte Brusselse AB's en de zoektocht naar het afgeblazen dak van de Antwerpse Lotto Arena zijn enthousiaste bewijzen van hun legendarische live-shows.

What You Need!

Tien jaar na debuut "Bring It On" en met hun nieuwe vierde album "What You Need" onder de arm staan de Kortrijkse electro-rockers eindelijk in Olen. Goose speelt op vrijdag 2 juni op de Mars Main Stage.

Ook de rest van de week zet Gladiolen elke dag een straffe nieuwe naam op de affiche. Wie als eerste op de hoogte wil zijn houdt best hun website en de sociale media in de gaten.

Start online voorverkoop

Zaterdag 7 januari om 10.00u stipt start de online voorverkoop van Gladiolen 2017. De voorbije jaren was het Olense festival steeds uitverkocht. Wie erbij wil zijn op deze 18e editie doet er goed aan op voorhand tickets te kopen. Met dagtickets voor 20 euro en combitickets voor slechts 30 euro blijft Gladiolen een festival met een beresterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Nieuw is dat bezoekers nu ook op voorhand online drankbonnen kunnen kopen. Je doet er extra voordeel mee: per twintig bonnetjes krijg je er twee gratis bij. Een nieuwjaarskado.

De 18e editie van Gladiolen gaat door op 2 en 3 juni 2017 op het festivalterrein Boekel in Olen.

Uitgebreide bio Goose

Al jarenlang torenhoog op de verlanglijstjes van onze bezoekers: Goose! De Kortrijkse electrorockers smelten synthesizers en gitaren samen tot een razende en ravende rock-and-rollercoaster. Wie durft instappen is vertrokken voor een wilde rit vol felle beats, stevige rock en onstuimige ritmes.

Tien jaar na debuut "Bring It On" smokkelt Goose op hun vierde album "What You Need" extra warme melodieën en subtielere klanken binnen. Nieuwe singles "So Long" en "Call Me" knipogen naar een vintage jaren '80-geluid en klinken live even aanstekelijk als tophits "Words", "Can't Stop Me Now", "Control" en "Synrise".

Grote internationale tournees, explosieve shows op Rock Werchter en Pukkelpop, uitverkochte Brusselse AB's en de zoektocht naar het afgeblazen dak van de Antwerpse Lotto Arena zijn ondertussen enthousiaste getuigen van hun legendarische live-shows. Goose op Gladiolen: Can't Stop Me Now!

OVER GLADIOLEN

Gladiolen is een Olens muziekfestival dat sinds 2000 elk jaar plaatsvindt tijdens het pinksterweekend. De top van de Belgische muziek staat er steevast op de affiche, aangevuld met aanstormend talent. Het festival telt 3 podia en een gratis straatfestival op zaterdagmiddag, Boekel Boulevard. In 2015 mocht het festival meer dan 16.000 bezoekers verwelkomen.