Een en al glamour en glitter gisteren tijdens de feestelijke opening van kapperszaak Modiva aan de Zandstraat Herentals. Een speciale rol was weggelegd voor bobsleester Elfje Willemsen. Zij schitterde in een prachtige cocktailjurk van ontwerpster Issy Yaakoubi en kreeg een bijzonder opsteekkapsel aangemeten.

Tobas Muharrem, de zaakvoerder van Modiva wilde op deze openingsdag uitpakken met zijn kunnen en is daar met verve in geslaagd. Een zestal modellen, waaronder Elfje Willemsen, ondergingen een heuse make-over en toonden zich van hun meest glamoureuze kant.

'Ik koos voor deze aanpak omdat ik aan de mensen van Herentals en omstreken wil tonen dat Modiva voor een totaalbeleving staat. Wij dompelen onze klanten onder in een luxueus bad waarbij ze de aandacht krijgen die ze verdienen.', vertelt Tobas.

Hij is geen onbekende in het kapperswereldje. Niet alleen omdat hij tot vorig jaar een succesvolle kapperszaak in Antwerpen runde, maar ook omdat hij recent nog deelnam aan het VIER-programma Komen Eten.  De zaak in Herentals is nu zo'n 4-tal weken open en Mo en zijn team staan versteld van de positieve reacties. Voor hij van Antwerpen naar de Kempen trok, was hij bang dat mensen de drempel wat te hoog zouden vinden om klant bij hem te worden.

'Er is veel over racisme en onverdraagzaamheid te doen deze dagen, maar gelukkig merken wij daar niet veel van en daarmee is één van mijn doelen dan ook bereikt. Eigenlijk wil ik op mijn manier bijdragen aan een verdraagzamere samenleving. Wat mijn team en ikzelf doen, gaat over zoveel meer dan enkel uiterlijke schoonheid.'

Modiva is gelegen aan de Zandstraat 74 in Herentals. Zowel vrouwen, mannen en kinderen kunnen er niet alleen terecht voor een nieuw kapsel, Tobas en zijn team bieden ook schoonheidsbehandelingen en manicurebehandelingen aan.

Extreme opsteekkapsels zijn de specialiteit van het salon en dat werd tijdens de opening overduidelijk in de verf gezet...  (pb)