De komende weken zetten Molse verenigingen een aantal van onze gehuchten in de kijker met allerlei toffe activiteiten.

Onder de noemer 'Gloeiende gehuchten 2.0' werken ze verder op het initiatief van vorige kerstperiode waarmee het gemeentebestuur verbondenheid wou creëren in de gehuchten.

Helaas konden door corona heel wat activiteiten niet doorgaan. Gelukkig betekent uitstel géén afstel.

Nu de coronamaatregelen zo goed als verdwenen zijn, zetten onze verenigingen zich weer in om het programma af te werken. Millegem bijt de spits af met vrijetijdsmarkt 'Millegem bloeit' op maandag 18 april.

Ø 'Millegem bloeit' op maandag 18 april

Mensen van Millegem en daarbuiten samenbrengen in een informele, gezellige sfeer zodat ze een praatje kunnen doen, elkaar leren kennen, samen iets drinken, iets eten of een gezellige activiteit beleven.

Dat is de opzet van 'Millegem bloeit'. KWB Millegem organiseert een vrijetijdsmarkt met activiteiten van verschillende verenigingen, waaronder Femma, Ferm, WT Millegem, de harmonie, school MillekeMol, de Bier- en Wijngilde, Landelijke Gilde, KWB, MiCaraCanta, korengroep Jomiko-Adocanto-Luna verde, DiVoGe, Chiro, de Houtsnijders en de Mollenrit.

18/4 van 10 tot 18 uur - Miloheem, Milostraat 13 - Gratis toegang

Ø 'Achterbos gloeit & bloeit' op zaterdag 21 mei

Alle verenigingen van Achterbos stellen hun werking voor op een verenigingenbeurs. Het parochiaal comité van Achterbos zorgt voor randanimatie, waaronder een springkasteel, muziek, drankjes en hapjes.

Zaterdag 21 mei - van 13 tot 18 uur - Parochiecentrum Ten Aerenkorf, Achterbos 76 - gratis toegang.

Ø Postel

'Natuurlijk Postel', de trekkers in Postel, plannen een mooie wandeling door minder gekende gebieden met aansluitende picknick.

Meer info: dienst samenlevingsopbouw, 014 33 15 64, samenlevingsopbouw@gemeentemol.be.