Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Goelen & Gaukema HR Partners opent derde vestiging in Heist-op-den-Berg

Goelen

‘Door onze groei en de nood aan lokale verankering, kozen we Heist-op-den-Berg als derde uitvalsbasis. Enerzijds is het belangrijk om dicht bij onze opdrachtgevers te staan, anderzijds zetten we hard in op een positieve beleving voor de kandidaten en medewerkers. Zo vergroten we ons actieterrein, verbreden en optimaliseren we ons aanbod in HR-dienstverlening,’ zegt zaakvoerder Pieter Gaukema.

‘Ook voor onze medewerkers is het een leuke en welgekomen aanvulling voor hun flexibiliteit en werkorganisatie. De nieuwe kantoren zijn gelegen in bedrijvencentrum Hest. Van hieruit zullen vooral Lien Van Meldert en Lissa Van Roosendael onze opdrachtgevers ondersteunen. We zijn ook verheugd dat de opening van ons derde kantoor samen gaat met de lancering van onze nieuwe website.’

Goelen & Gaukema HR Partners bestaat uit een team van vijftien HR-experten. De focus ligt op brede soft HR-dienstverlening: van werving en selectie, assessment en development center tot strategische HR-begeleiding en opleidingen.

Onze missie blijft het inspireren en begeleiden van ondernemingen en organisaties bij de uitbouw van een succesvolle HR aanpak. Pieter Gaukema: ‘Kmo’s, multinationals, overheden, zowat elk type organisatie doet vandaag beroep op onze expertise. Die diversiteit zorgt voor een uitgebreide marktkennis en een divers palet aan best practices’.

www.goelen.be

Foto v.l.n.r. Lien Van Meldert – Lissa Van Roosendael – Pieter Gaukema/ NNieuws.

Goelen

Deel dit artikel