'De grootste rockster van Nederland' Golden Earring-frontman Barry Hay werd in augustus 70. Geen interviews over zijn leeftijd, want daar houdt de man met de legendarische donkere zonnebril niet van. Wel van een paar stevige glaasjes en die drinkt hij op Curaçao, het eiland waar hij met zijn vrouw Sandra en hun jongste dochter Gina al 10 jaar woont.

Twee jaar geleden verhuisde het gezin er naar hun droomwoning, waar ook hun 3 katten, een trio papegaaien en 8 chihuahua's het erg naar hun zin hebben. Barry verkeert nog niet in staat van permanente rust, want een paar weken per jaar staat hij met Golden Earring op het podium en geeft hij een beperkt aantal concerten.

Na meer dan 50 jaar is de band nog steeds samen in originele bezetting en ademen ze nog steeds nostalgische rock-'n-roll uit, die gesmaakt wordt door het publiek en hun trouwe fans. Wie Barry wil feliciteren met z'n 70e, kan dat op zaterdag 3 november, want dan staat Golden Earring met een uitgebreide bezetting in de Antwerpse Lotto Arena.

Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles,... alle iconische songs uit een carrière van ondertussen meer dan een halve eeuw zullen op 3 november 2018 in de Lotto Arena beter klinken dan ooit.

Tickets bestel je op TeleTicketService HIER.