Zondag vond op Golfclub Witbos de jaarlijkse President’s Day plaats. President’s Day is één van de majors, de belangrijkste golfwedstrijden van het jaar binnen de werking van de club. Met 90 deelnemers is het ook één van de drukst bijgewoonde wedstrijden van het jaar.  Overall winnares  werd Margaux Langelet uit Kasterlee.

Heel speciaal dit jaar was de samenwerking met Garage Peeters uit Herentals. Als een speler er namelijk in slaagde een hole-in-one te maken op hole 9, won hij of zij maar liefst een gloednieuwe Range Rover Evoque. 

De Lounge in Golfclub Witbos is een ideale locatie voor het organiseren van etentjes, feesten en recepties.  De Lounge werd zondagavond plechtig ingehuldigd. Wim Heylen en Patrik De Cat mochten het lint doorknippen.

Op de foto's :  Overall winnares  Margaux Langelet, geflankeerd door Captain Benny Ooms en voorzitter Patrik De Cat. Margot is de winnares van President’s Day 2014. Ook een foto van iedereen die in de prijzen is gevallen. Sfeerbeelden van de President’s Day / Alfons Maes.

Foto's Alfons Maes / Jan Caers / Nnieuws.