Op zondag 14 april verwelkomt Golfclub Witbos met de ‘Start to Golf’ actie alle geïnteresseerden op de opendeurdag, waar heel van golfdemonstraties en -initiaties gegeven worden.

 

Patrik De Cat voorzitter Golfclub Witbos :  'Er zijn gratis initiaties heel de dag door.   De overwinning van het Europees team met Nicolas Colsaerts in de Ryder cup, en  succes van lokaal talent Thomas Pieters in de NCAA hebben de belangstelling in de golfsport in Vlaanderen sterk doen toenemen.
 
2013 is door Bloso uitgeroepen als sport van het jaar, en wij maken van de gelegenheid gebruik om met dit magazine de golfsport en onze club meer in bijzonder voor te stellen.
 
Golfclub Witbos ligt als een groene oase tussen Herentals en Westerlo op de oude militaire site van Kamp A.
 
2013 is voor Golfclub Witbos een feestjaar want de eerste golfactiviteiten van de toenmalige Olen Military Golf dateren van 1963, wat onze club een 50 jarige geschiedenis geeft en we ons dus vanaf 2013 ‘Royal’ mogen noemen.

Onze club telt een 700-tal leden waarvan meer dan 120 jeugdspelers en biedt op een democratische wijze diverse formules aan om van de golfsport te proeven…
 
Nu de winter bijna voorbij is, de dagen het van de nachten beginnen te winnen en de temperaturen wat aangenamer worden, nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen op 14 april'.
 
www.golfclubwitbos.be