Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gouden eretekens 'Laureaat van de arbeid' voor 2 bekende ondernemers uit Grobbendonk

Gouden Ereteken

Vanmorgen mochten twee bekende ondernemers uit Grobbendonk het Gouden Ereteken van Laureaat van de Arbeid voor Boekhouding en Fiscaliteit in ontvangst nemen. Een uniek gebeuren want pas om de 5 jaar wordt dit eremetaal Meester in het Beroep op basis van verdienste voor het beroep en de maatschappij uitgereikt na een strenge selectie.

Luc De Voeght is bekend consultant-zaakvoerder van Luc De Voeght Consulting aan de Floris Primsstraat in Grobbendonk.  Patrick Valckx werkt als certified accountant partner bij KPMG Accountants.

De huldiging vond plaats in het EPHEC gebouw (Ecole des Hautes Etudes) in St.-Lambrechts-Woluwe.  Philippe Pirson - voorzitter van het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid - en Marc Cogen voorzitter van het Organiserend Comité, namen de honneurs waar.

Luc De Voeght : 'Dit gouden eremetaal gaat naar al onze medewerkers en klanten'

'Ik ben zeer vereerd deze gouden erkenning binnen onze sector Boekhouding en Fiscaliteit te mogen percipiëren', zegt Luc De Voeght.  'Ons gemotiveerd en tof team staat iedere dag klaar om onze klanten een persoonlijk én op maat geschreven advies te geven. Ook tijdens crisistijden steken we een extra tandje bij om alle beslommeringen van onze ondernemers op een accurate manier op te lossen en hen 7/7 bij te staan in alles wat hen drijft.  

Deze affirmatie van het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid gaat naar al onze medewerkers én onze klanten.  Met dank én 200% waardering', besluit Luc De Voeght.

Guy Verellen / NNieuws.

Gouden eretekens laureaat van de arbeid

Gouden eretekens laureaat van de arbeid

Gouden nationale eretekens laureaat van de arbeid voor Luc De Voeght en Patrick Valckx

Gouden nationale eretekens laureaat van de arbeid voor Luc De Voeght en Patrick Valckx

Konrad Adenauerlaan 5 , St.-Lambrechts-Woluwe, België

Gouden Ereteken

Deel dit artikel