U bent hier

Gouden G-ruiter Liam De Ceuster uit Herentals zet zich in voor 't Perdje

Geel | Herentals | Kempen regio | Neteland
30.04.2021 - 21.44u
Door: Herman Gezelle

Herentalsenaar Liam De Ceuster (24) is niet alleen een bekende gouden G-ruiter, het jong talent met een ­beperking is ook een actief diamond painter.

Om fondsen in te zamelen voor z'n ruiterclub 't Perdje in Geel-Zammel, verkoopt hij zelfgemaakte sleutelhangers.

De motivatie van Liam is groot, want hij verkoopt de sleutelhangers in de meest uiteenlopende vormen tegen €5 per  stuk.

't Perdje is een G-paardensportvereniging voor ruiters met een beperking die haar thuisbasis in Geel-Zammel heeft. 'Ik rij er zelf al 12 jaar paard', weeet sympathieke Liam. 'Ik rij er iedere keer vanuit Herentals met de fiets naartoe.  Ik hou van dieren, dat is gewoon een passie.

2 jaar geleden mocht ik als Belgisch G-atleet mee naar de Special Olympics World Games in Abu Dhabi.  'k Behaalde er goud in de discipline paardendressuur. Wat een triomf.  Het geeft me tot vandaag nog een heel goed gevoel', besluit Liam.

Wie 't Perdje wil steunen, kan een sprankelende sleutelhanger van Liam De Ceuster bestellen via ilse.engelen2@pandora.be - ook andere vormen van sponsoring zijn welkom. Foto's Liam De Ceuster/  Johan Temmerman / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto