U bent hier

'Graag rolstoelen in dienstencentrum Convent2'

Herentals
08.07.2019 - 18.24u
Door: Mark Jaspers

'Na de opening van het dienstencentrum Convent2 vorig jaar, een realisatie van het vorige bestuur met sp.a, is het succes van het dienstencentrum alsmaar in stijgende lijn gegaan', zegt raadslid Rob Lathouwers (Sp.a).

'Ik heb de vraag gesteld of het stadsbestuur er kan voor zorgen dat er een rolstoel of 2 rolstoelen (desnoods 2e hands) op een goed zichtbare en bereikbare plaats voorhanden zijn in het dienstencentrum Convent2, om personen die slecht te been zijn te vervoeren van en naar een geparkeerd voertuig.

Voor deze mensen moeilijk is om te voet te gaan naar de ingang van het convent2 via de ramp of de trap (zie bijgevoegde foto).

Of als back-up bij noodgevallen bijvoorbeeld bij een defecte lift. Een meerwaarde toch voor het dienstencentrum.

Dit eventueel naar het voorbeeld van AZ Herentals (zie bijgevoegde foto) waarbij men in de daar aanwezige rolstoelen, net zoals in een winkelkarretje, een geldstuk moet steken om de ketting los te maken en wanneer men de rolstoel terugbrengt men zijn geld terugkrijgt.' (pp)

imageMeer nieuws

Sciensano waarschuwt voor impact van gewijzigde teststrategie op besmettingscijfers

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 30.10.2020 - 03.34u reading time3min

Sciensano heeft samen met UHasselt, een schatting gemaakt van het aantal besmettingen dat door het  gewijzigd testbeleid niet meer opgespoord wordt.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto