U bent hier

Grasdals op parking achter 't Hof-Action breken af

Herentals
17.10.2018 - 21.00u
Door: Herman Gezelle

Kasseien en Herentals, dat gaat blijkbaar niet samen. Na de kasseiperikelen op de Grote Markt en de centrumstraten de afglopen 15 jaar, heeft het lokaal bestuur opnieuw kopzorgen met verharding: de grasbetontegels op de nieuwe parking achter zaal 't Hof-Action reken af.

De parking van het binnen­gebied tussen zaal 't Hof en het stadspark in de Belgiëlaan (achter Action), is nog maar 14 dagen open of de grasdals waar de ­wagens op moeten parkeren, zakken door.

De stad liet de technische dienst al een verslag opmaken en stelt de aannemer in gebreke. Het stadsbestuur meent dat de grasdalparking niet volgens de regels van de kunst werd aangelegd.  De vraag is nu of de aannemer daarmee akkoord gaat en of hij de grasdals opnieuw wil aanleggen, of dat de stad een gerechtelijke ­procedure moet opstarten. (pp) foto's Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto