Zondag 29 september vindt op het grasveld naast het koetshuis Le Paige de eerste editie van het festival 'Luie Zondag' plaats.

Voor de nieuwe uitbaters Patrick Albrecht en Dirk Raemdonck is het een nieuwe kans om de veelzijdigheid en de mogelijkheden van de accomodatie van het Koetshuis van Le Paige te tonen.

Die veelzijdigheid bleek de voorbije maanden al met de organisatie van personeels- en andere bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, babyborrels, recepties, vergaderingen, ...

Hoogtepunt voor de uitbaters en de eigenaar was ongetwijfeld het bezoek van minister van Landsverdediging Pieter De Crem (CD&V).

Albrecht en Raemdonck plannen er in de toekomst regelmatig brunchconcerten. Je kan dan gerust een zondagse brunch koppelen aan een aperitiefconcert.

Voor meer info i.v.m. het huren van het koethuis kan je terecht op www.koetshuislepaige.be of informatie@koetshuislepaige.be.

Luie Zondag

De eerste editie van de Luie Zondag brengt vanaf 13 uur Double Veterans, Frank Van der Linden en Bulsjevism en Roland op het podium. Je vindt het Koetshuis en het festivalterrein aan de Nederij in Herentals.

Kaarten: 10 euro te koop aan de kassa.