Op donderdag 14 maart om 19.30 uur ben je welkom op de gratis infoavond ‘Pubers en depressie, herkennen en begrijpen’. De infoavond vindt plaats in de Robianozaal van het Rozenberginstituut. Inschrijven kan tot 8 maart via rob.philipsen@ocmwmol.be

Je neerslachtig voelen – al of niet door tegenslagen – gedurende een paar weken en geen controle krijgen  over dit gevoel…. Dan kan er sprake zijn van depressie. Ook pubers maken soms een depressie door. Als je op tijd depressie herkent en behandelt, bespaar je een kind veel leed. Kinderpsychiater Lieve Swinnen zet tijdens de infoavond een aantal factoren op een rij die tot depressie kunnen leiden. Ook het herkennen van signalen komt aan bod. Deze infoavond is voor het grote publiek: (groot)ouders, leerkrachten, opvoeders en alle geïnteresseerden. De inkom is gratis.
 
Inschrijven
De infoavond is gratis, inchrijven doe je voor 8 maart via mail via rob.philipsen@ocmwmol.be. Telefonisch kan je inschrijven bij het KSOM-secretariaat via het nummer 014 20 20 00. De ouderraden van de vier secundaire vrije scholen organiseren samen met de dienst opvoedingsondersteuning deze infoavond.