Iedereen is al eens patiënt, want patiënt ben je zowel bij de dokter als bij de tandarts, de apotheker, de kinesist, ... Als patiënt heb je naast plichten ook heel wat rechten. Veel mensen hebben er echter geen idee van wat hun patiëntenrechten zijn. Daarom besloot de GAPH om dit jaar in samenwerking met het OCMW een infoavond te organiseren over de rechten van iedere patiënt.

Els Meerbergen, projectverantwoordelijke patiëntenrechten bij het Vlaams Patiëntenplatform, komt die avond meer vertellen over de rechten van elke patiënt. Elk recht wordt grondig uit de doeken gedaan, en na de uitleg is er ook tijd voorzien om je vragen te stellen aan de gastspreker.

De infoavond, die plaatsvindt op maandag 30 maart om 19.30 uur in de polyvalente zaal van CC Zwaneberg, is gratis en voor iedereen toegankelijk. Schrijf wel in voor 25 maart. We openen de deuren van de zaal om 19 uur.

De GAPH zet zich vrijwillig in voor de belangen van personen met een handicap in onze gemeente. Naast thema's i.v.m. handicap wil ze ook ruimere gezondheidsthema's onder de aandacht brengen.

Info en inschrijven
- Tilly Van Hemelen, voorzitter GAPH, 015 24 65 69 of tilly.van.hemelen@skynet.be
- Mariëtte Verhaegen, ondervoorzitter GAPH, 0494 67 63 64