Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Griffith Foods investeert 3 miljoen dollar in extra verpakkingslijn in Herentals

Griffth Foods

De Europese hoofdzetel van het Amerikaanse Griffith Foods onthulde dinsdag een gloednieuwe verpakkingslijn, die het werk van de arbeiders sterk moet verlichten. Het bedrijf viert zijn halve eeuw aanwezigheid in Herentals.

Griffith Foods is een specialist in de ontwikkeling en productie van kruidenmengelingen, sauzen, marinades en coatings voor de voedingsindustrie. Ze maken al die producten op maat van de klanten, die ze verwerken in hun eigen voedingsmiddelen.

Daarvoor beschikt de onderneming over 1.000 ingrediënten, waarvan er 800 permanent voorradig zijn in de zetel op de Toekomstlaan Herentals.

'Wat doen we in detail ? We werken hiervoor samen met voedingsbedrijven - unieke waarde toevoegen aan hun producten en bedrijf - ondersteuning van de groei van hun omzet en winst - hun merken onderscheiden en beschermen in de huidige dynamische markt', klinkt het.

“We hebben hier in Herentals in feite ruimte genoeg om uit te breiden, maar we groeien de laatste jaren zo snel dat we ons genoodzaakt zagen om de opslag van de grondstoffen en afgewerkte producten buitenshuis te doen. Dat gebeurt in grote magazijnen in Ham, waardoor er continu vrachtwagens heen en weer over de E313 pendelen”, zegt algemeen directeur Thomas Verrooten Griffith Foods Noord-Oost-Europa.

Griffith Foods telt  260 medewerkers van 20 verschillende nationaliteiten.  (Griffith Foods)

 

URL

Toekomstlaan 44, Herentals, België

Griffth Foods

Deel dit artikel