U bent hier

Grobbendonk zet met jeugdgids haar verenigingen in de verf

Grobbendonk
06.09.2019 - 21.52u
Door: Mark Jaspers

Eerder deze maand lanceerde het gemeentebestuur Hoplr, een online buurtplatforum. Met de jeugdgids promoot ze nu het lokale verenigingsleven bij jongeren en geeft ze zo een duw in de rug van haar vele verenigingen.

Het bestuur wil extra werk maken van een sterk sociaal weefsel. Naast Hoplr, het online buurtplatform, lanceert ze nu de jeugdgids waarmee ze op maat van jongeren de lokale verenigingen in de gemeente extra promoot.

Ze wil de jeugd aanmoedigen deel te nemen aan het verenigingsleven. Denk maar aan de vele jeugdbewegingen, de kunst- en tekenacademie of de sportverenigingen.

"We merkten dat ouders en jongeren niet altijd de weg vinden naar onze eigen verenigingen. Jammer, want onze verenigingen zijn een belangrijke schakel om van onze gemeente een warme gemeente te maken voor iedereen. Met de jeugdgids bundelen we alle informatie voor onze jongeren. Alle verenigingen kregen de kans om zich hierin te laten opnemen." Aldus Brent Wouters, schepen van Jeugd (GiB).

De gids is reeds online beschikbaar (https://www.grobbendonk.be/jeugdgids) en zal binnenkort ook bij de scholen in Grobbendonk en Bouwel te verkrijgen zijn.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto