Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Groene kerstsfeer in Herenthout

Herenthout

Vanaf deze week brandt in Herenthout de kerstverlichting in het centrum. Naast de gezellige sfeer, zet het lokaal bestuur opnieuw extra in op duurzaamheid.

Net als vorig jaar kiest het bestuur voluit voor een ecologische aanpak, en dat trekken ze graag door in de kerstverlichting. Alle kerstverlichting werkt opnieuw op zonne-energie. 'Dit is een milieuvriendelijke en energiezuinige maatregel, zonder in te boeten op sfeer en gezelligheid', geeft schepen van cultuur Sander Ooms mee.

Een nieuwe editie van Sfeerenthout is niet voor dit jaar, maar wordt bekeken om eventueel volgend jaar terug op te nemen.

De gemeente organiseert wél nu vrijdag de benefietconcerten met Belle Perez en de bijhorende sfeermarkt in het park, waarvan de opbrengst wordt geschonken aan de strijd tegen kinderarmoede. Ze hopen hiermee veel Herenthoutenaren samen te brengen voor een warme en gezellige avond.

De concerten van Belle Perez zijn volledig uitverkocht. Iedereen is wel nog welkom op de sfeermarkt in het park vanaf 18 uur.'

Herenthout

Herenthout

Herenthout

Deel dit artikel