'Met het oog op de toekomst bundelen Groep Anthonissen en KMO Team de krachten en varen zij verder onder dezelfde vlag : Liberoo,' zegt Morkhovenaar kantoorhouder Dirk Schellens van Liberoo Herentals aan Lantaarpad.

'Een nieuwe naam, een nieuw logo en een volledig nieuwe branding.  Maar ons doel: dat blijft natuurlijk hetzelfde. Jou als ondernemer bijstaan in:  boekhouding, administratie, juridisch advies, verzekeringsadvies, loon- en personeelsbeheer.

Grote veranderingen, maar je kan op beide oren slapen: onze service zal er alleen maar op vooruitgaan. Want het gaat niet alleen om een nieuw likje verf op de voorgevel, ook de binnenkant van het spreekwoordelijke huis wordt grondig gerenoveerd door al onze expertise te bundelen.

En dat allemaal met maar één doel voor ogen: jou rugdekking bieden bij het uitbouwen van jouw onderneming', besluit Dirk Schellens.

Over liberoo

"Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1978 zijn cijfers altijd de hoeksteen van dit bedrijf geweest. We zijn ondertussen meer dan 40 jaar later, en dat is nog niet veranderd. Altijd bereikbaar, persoonlijk en met een sterke lokale verankering", aldus CEO Bert De Bie.

"En dat zal met deze transformatie niet veranderen. Toch kunnen we er niet omheen dat de wereld vandaag anders in elkaar zit dan in 1978. Als bedrijf is het zaak om mee te evolueren. En dat is waar liberoo mee bezig is."

Info https://liberoo.be/  contact regio Neteland Dirk Schellens - herentals@liberoo.be - tel. 014 26 36 81Foto rr/N.