U bent hier

Groep Anthonissen integreert Accountantskantoor Mac

Kempen regio | Lier regio
30.06.2021 - 12.54u
Door: Herman Gezelle

'Groep Anthonissen integreert Mac uit Koningshooikt in de Groep.' Dat maakt de directie vandaag bekend.

Net als Groep Anthonissen focust Mac zich voornamelijk op de begeleiding en support van kleine ondernemingen mét grote ondernemers aan het roer. De klanten kunnen er dus op vertrouwen dat hun zaak in goede handen blijft.

Mac heeft 5 mensen in dienst welke allen een plekje krijgen binnen Groep Anthonissen.

CEO Bert De Bie geeft aan: "we hebben heel wat aandacht besteed aan het leren kennen van de nieuwe collega's. Heel wat integraties lopen daarop vast. Voor ons is het belangrijk dat de nieuwe collega' zich goed voelen in hun nieuwe omgeving en dat ze terecht komen in een kantoorcultuur die bij hen past."

Groep Anthonissen is opgericht in 1978 en verleent advies aan kleine ondernemingen op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, personeelsadministratie, verzekeringen en juridische zaken. Het doel? Ruimte creëren voor de ondernemer zodat deze kan doen wat hij echt graag doet!

Mac werd opgericht in 1978 door Erry Vanacker. Het bedrijf focust zich voornamelijk op starters en kleiner ondernemingen.

Na het onverwachte overlijden van zaakvoerder Erry Vanacker eerder dit jaar is Mac op zoek gegaan naar een kwalitatieve partner om de continuïteit van de werkzaamheden te kunnen waarborgen. In dat kader is de dialoog aangegaan met Groep Anthonissen om een samenwerkingsverband te bekijken.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto