U bent hier

Groep Felix opent nieuwe vestiging in Herentals

Herentals | Kempen regio
21.12.2018 - 17.17u
Door: Herman Gezelle

Groep Felix verhuist haar Citroën-vestiging van Olen naar een gloednieuwe, grotere vestiging in Herentals. "Hier kunnen we onze klanten nog beter bedienen", zeggen gedelegeerd bestuurders Tim en Ben Quirijnen.

Groep Felix zet sinds dag één onverminderd in op service en innovatie. Het resultaat is een goed geoliede groep met meerdere vestigingen. Vanaf 2 januari 2019 kunnen de klanten van Felix Olen in de nieuwe vestiging in Herentals terecht.

"Het gaat niet over een klassieke verhuis maar over het samenvoegen van 2 teams in 1 vernieuwde vestigingaan Hemeldonk", zeggen Tim en Ben Quirijnen. "Het is nodig om de service en de diensten nog verder uit te breiden en af te stemmen op de toekomstige behoefte van onze klant. In de nieuwe vestiging in Herentals verzamelen we onze know-how in een goed uitgeruste, moderne werkplek."

'Twee in één'

"De nieuwe vestiging is gelegen op de voormalige site van Lavrijsen Herentals. We hebben de concessie volledig vernieuwd zodat er naast Peugeot ook Citroen kan worden verdeeld", zeggen Tim en Ben Quirijnen. Dankzij deze 2 merken kunnen we een complementair aanbod brengen: van stadswagens en breaks tot bedrijfsvoertuigen, monovolumes en lichte vracht. Met deze stap zijn we helemaal klaar voor de toekomst."

'Voordelen'

'De verhuis brengt natuurlijk heel wat voordelen met zich mee: een groter aanbod van nieuwe- en jonge 2e handswagens, ruimere openingsuren, 24/7 permanentie maar ook ons "Felix dashboard" waar onze klant online alle gegevens, facturen, foto's, testverslagen kan raadplegen zijn een echte meerwaarde.

"Op onze nieuwe vestiging beschikken we over de meest innovatieve installaties en een geolied team waardoor wij u keer op keer een uitmuntende service kunnen garanderen. We willen immers de geschikte oplossing vinden voor elk mobiliteitsvraagstuk. Of het nu om particulieren, zelfstandigen, kmo's of grote bedrijven gaat", zeggen Tim en Ben Quirijnen.

Over GROEP FELIX
Felix Quirijnen richtte in 1978 het familiebedrijf op. Door de jaren heen groeide het aantal activiteiten op een gezonde manier. Intussen staan zonen Ben en Tim Quirijnen aan het roer.

De groep bestaat vandaag uit, Citroen Felix Brecht, Citroen Felix Herentals, Citroen Meyvis Kapellen, carrosserie Felix Brecht en Peugeot Lavrijsen Herentals. In totaal telt Felix groep 75 gemotiveerde medewerkers. Goed voor de verkoop van 2000 wagens op jaarbasis. (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto