U bent hier

Groep Heylen koopt logistiek gebouw in Machelen

Herentals | Vlaanderen
30.03.2017 - 21.18u
Door: Herman Gezelle

De Herentalse investeringsgroep Groep Heylen heeft een magazijnencomplex in Machelen verworven. Het gebouw is ruim 21.000 m2 groot en wordt momenteel verhuurd aan Athlon.

"Het magazijn is strategisch gelegen tussen de Leuvensesteenweg, de Peutiesesteenweg en de Luchthavenlaan", verduidelijkt David Batens, business development director bij Groep Heylen. "Het spreekt voor zich dat dit een unieke locatie is voor logistieke activiteiten, zeker gezien de nabijheid van de luchthaven en de snelwegen. We spreken over een magazijnencomplex dat bestaat uit 5 compartimenten die samen 21.678 m² oppervlakte innemen. De totale grondoppervlakte bedraagt ongeveer 80.000m²."

Opportuniteit
Het magazijnencomplex is op dit moment verhuurd aan Athlon. "Daar komt ook geen verandering in", beklemtoont David Batens. "Onze groep heeft op dit ogenblik geen andere projecten op deze locatie in gedachten. De aankoop past binnen onze strategie om waar mogelijk goed gelegen logistiek vastgoed te verwerven. Deze opportuniteit leek ons dan ook een interessante aankoop. We zoeken in het kader van onze groei steeds naar dit soort mogelijkheden in België en Nederland." De prijs wordt om confidentiële redenen niet meegedeeld.

Groep Heylen is een industriële holding die vanuit Herentals activiteiten ontplooit in België, Luxemburg, Nederland, Duitsland en Italië. (pb)

imageMeer nieuws

Skyports, AZ Turnhout en Stad Turnhout sluiten overeenkomst voor medische transporten met drones

Turnhout regio 23.05.2019 - 09.36u reading time9min

In september start in AZ Turnhout een uniek proefproject om medische stalen en medicatie tussen de ziekenhuiscampussen te vervoeren met drones.

AZ Turnhout, Stad Turnhout en droneserviceprovider Skyports testen gezamenlijk een nieuwe logistieke dienst waarbij medische producten worden getransporteerd met drones.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto