Het Belgische Groep Heylen, de industriële holding uit Herentals die investeert in diverse bedrijven en gebouwen in binnen- en buitenland, heet vanaf vandaag Heylen Group.

Het groeibedrijf maakt zich op voor een internationale expansie en wilt zich met deze naamsverandering sterker positioneren op de buitenlandse markt. De subdivisie van Heylen Group die instaat voor alle logistieke vastgoedprojecten krijgt tevens een eigen identiteit onder de naam Heylen Warehouses.

Heylen Group is over de jaren heen uitgegroeid tot een multidisciplinaire holding, met bedrijfstakken in verschillende industrieën.

Een van hun meest in het oog springende bedrijfstakken is die van het logistiek vastgoed. "We investeren in grote magazijnen en distributiecentra voor toonaangevende bedrijven actief in de retail en industriële sectoren," vertelt Wim Heylen, Executive Chairman van Heylen Group. (foto)

"In die sector hebben we intussen een brede naamsbekendheid opgebouwd. Maar tot nu toe traden we als vastgoedinvesteerder steeds naar buiten onder de groepsnaam. Daardoor wordt 'Groep Heylen' door buitenstaanders meestal met onze vastgoedactiviteiten geassocieerd. Heel begrijpelijk, maar eigenlijk doet Heylen Group veel meer dan alleen dat."

Met deze herpositionering wilt het bedrijf die perceptie in beweging brengen en duidelijk maken dat Heylen Group een industriële holding is met internationale activiteiten. (pp)

Op de foto : Wim Heylen, Executive Chairman van Heylen Group / NNieuws archief.