Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Groepspraktijk Samen Sterk opent voor het eerst de deuren tijdens Dag van de Zorg

Tinneke Claes
Op zondag 19 maart doet Groepspraktijk Samen Sterk, de grootste eerstelijns-ergotherapiepraktijk van de Kempen, voor de allereerste keer mee aan de Dag van de Zorg.
 
'Bij ons kan je terecht voor ergotherapie, burn-out coaching, loopbaancoaching, kindercoaching en wobbelturnen', zegt Tinneke Claes - Groepspraktijk Samen Sterk -
Ergotherapeut, deskundige NAH.
 
'Een uitzonderlijke combinatie die we graag tonen op de opendeurdag, waar bezoekers voor het eerst kunnen kennismaken met onze missie.
Eerstelijnsergotherapeuten, in Nederland zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In Vlaanderen eerder een uitzondering op de regel. Zowel kinderen, volwassenen en ouderen die omwille van een beperking op lichamelijk, mentaal of sociaal vlak problemen ervaren tijdens hun dagelijks handelen kunnen bij een ergotherapeut terecht. Denk maar aan ondersteuning voor volwassenen na een hersenbloeding, long-covid, valproblematiek,… of kinderen met autisme, leermoeilijkheden,...
 
Na de revalidatie in een ziekenhuis/revalidatiecentrum of begeleiding op school is het omzetten van de aangeleerde vaardigheden naar de thuissituatie van groot belang. Opnieuw leren handelen in de eigen context staat centraal bij de ergotherapeutische begeleiding. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, willen we tonen op 19 maart.

BLIK ACHTER DE SCHERMEN

Patiënten die je uitdagen om eens te beleven hoe het is om éénhandig te fruit te snijden of jouw veters te knopen? Bezoekers kunnen het allemaal uitproberen bij een hapje en een drankje.
 
Onze collega’s staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Ga in gesprek met onze loopbaan - en burn-outcoach. Bekijk samen met onze kindercoach wat zij te bieden heeft. Laat de allerkleinsten het balansboard of de andere workshops ontdekken. ERGOTHERAPIE was da? Ontdek de grootste eerstelijns-ergotherapiepraktijk van de Kempen.
 
Praktisch : zondag 19 maart van 10 tem 17u -  Leistraat 118 2460 Lichtaart  -

Leistraat 118, Lichtaart, België

Tinneke Claes

Deel dit artikel