In 2015 telde de dienst toerisme Mol 219 groepsuitstappen, samen goed voor 6 234 bezoekers. In 2014 waren dit er nog 187 of 4 675 bezoekers. Op één jaar tijd steeg het aantal aanvragen dus met meer dan 17%, en het bezoekersaantal met meer dan 33%.

Deze cijfers bewijzen dat de uitgebreide mogelijkheden voor groepsuitstappen, georganiseerd door de Molse Gidsenkring, velen naar Mol weten te lokken. Topfavoriet blijft de Postelse abdij, gevolgd door de streekproevertjestocht en de merentocht.

Als dé toeristische trekpleister van de Antwerpse Kempen biedt Mol het hele jaar een ruim aanbod groepsuitstappen. Dankzij de witte zandstranden, de kanalen, de overweldigende natuur, de bezienswaardigheden, de abdij van Postel,... kunnen we met gemak een hele of een halve dag vullen met een boeiend programma.

Ook de groepen die maar enkele uurtjes tijd hebben, zijn in Mol welkom voor een toffe activiteit. De gediplomeerde en begeesterde gidsen van de Molse Gidsenkring maken van deze uitstappen steeds een leerrijke ervaring.