U bent hier

Grootste beachbar van de Kempen... op parking van KVC Westerlo : Baobab Beach Club

Kempen regio | Westerlo
14.05.2018 - 14.06u
Door: Herman Gezelle

Rent a Lounge en KVC Westerlo openen op 8 juni Baobab, de grootste beachbar van de Kempen, op de parking van de voetbalclub. Tot eind september kunt u er loungen aan het zwembad met een cocktail in uw hand.

Op parking 2 van het stadion van KVC Westerlo opent op 8 juni de grootste zomerbar van de Kempen. Momenteel is Rent a Lounge bezig met het opbouwen van Baobab Beach Club, want zo heet de pop-up oase aan 't Kuipke.

"Rent a Lounge uit Herentals is partner van KVC Westerlo", vertelt Kristof Van Loy, eigenaar van de zaak die feesten van a tot z aankleedt. "Vorig jaar hebben we in het stadion een lounge gebouwd voor de businessseats. Toen zijn we beginnen brainstormen om de voetballoze maanden op te vullen en kwamen we bij een zomerbar.

Tussen Antwerpen en Hasselt heb je een gat van 70 kilometer waar buiten de lokale horeca en plaatselijke activiteiten niet veel te beleven valt. Dat willen we hier opvullen."

Vips Summertime

"Dat er veel vraag naar nieuwe activiteiten is, merken we aan de reacties. Bijna de hele parking zal omgebouwd worden tot een beachbar met zwembad, een tropische tuin, een restaurant en verschillende lounges. De mensen zullen zich hier in het buitenland wanen. Ze kunnen hier relaxen, weg van alles.

Omdat er in de Kempen veel ondernemers zitten gaan we er ook een vip creëren waar mensen zaken kunnen doen.

Bedrijven kunnen hier een box kopen of huren voor een bepaalde periode. Iedereen kan in Baobab Beach Club terecht, van jong tot oud, van studenten tot gezinnen met kinderen en ondernemers."

Programma

Baobab Beach Club zal meer zijn dan een plaats waar u aan het zwembad kan liggen of een cocktail kan drinken. "Wij bieden heel de zomer een programma met modeshows, afterworkparty's, fuiven met bekende dj's en andere activiteiten aan. Eten kan in het grillrestaurant of in het Italiaanse gedeelte waar u pizza à volonté kunt eten. We werken samen met veel Kempense bedrijven die hun producten aanbieden."

De zomerbar is van donderdag tot zondag open vanaf 13u. Overdag kunt u komen chillen en 's avonds kunt u een hapje eten en eventueel een dansje placeren."

Cubaanse sfeer mét alle Belgische WK-wedstrijden

De sfeer van de zomerbar zal Cubaans aanvoelen. Daarvoor zorgt het architectenbureau van Kissy Van Den Plas. "De stijl van de oude Cubaanse huizen wordt gecombineerd met hele moderne meubels, waardoor alles fris en authentiek zal ogen.

De tropische tuin zal ook in het oog springen, want bezoekers moeten zich in het buitenland wanen."

De toegang tot de Baobab Beach Club is gratis. Alleen bij speciale evenementen kan er inkom worden gevraagd.

Alle Belgische WK-wedstrijden worden op grote schermen uitgezonden. "De vrouwen kunnen met een cocktail in de zeteltjes gaan zitten terwijl de mannen met hun pint bier voor het scherm staan."

Bedrijven of particulieren kunnen Baobab Beach Club afhuren op sluitingsdagen of reserveren tijdens de openingsdagen in de vip of het grillrestaurant voor kleinere groepen. (pb)

baobabbeach.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto