U bent hier

Grotere locatie voor Hoogstraatse interieurbouwer

Kempen regio
12.06.2018 - 14.05u
Door: Mark Jaspers

Zaakvoerder Jeroen Hechtermans van Drevo timmert volop verder aan het groeiproces van zijn bedrijf. Met een grotere bedrijfslocatie in Meerle-Hoogstraten en een nieuw imago, ziet de Hoogstraatse interieurbouwer de toekomst ambitieus tegemoet. Het aanwerven van een gedreven schrijnwerker hoort ook bij dit plan.

Als interieurbouwer heeft de zaakvoerder intussen tien jaar ervaring opgebouwd. Als kind knutselde en timmerde Jeroen al graag. Toen hij tien jaar geleden met zijn schrijnwerkersbedrijf startte, investeerde hij al snel in een degelijk machinepark. Mond-tot-mondreclame bleek de ideale aanvulling op degelijk stielwerk, waardoor de zaak verder uitbouwde.

Drevo verzorgt interieurprojecten, van ontwerp tot realisatie, en van keuken tot totaalproject. De nadruk ligt op functioneel duurzaam meubelwerk op maat, volledig volgens de wensen van de klant. En die wensen mogen ver gaan. "Ik word graag uitgedaagd om iets te maken wat buiten het standaard aanbod valt", zegt Jeroen.

Van schrijnwerker naar ondernemer

"We willen een gecontroleerde groei realiseren en uitgroeien tot een sterk bedrijf, met persoonlijk contact en directe communicatie met de klant. Dit stellen we voorop", vertelt zaakvoerder Jeroen Hechtermans. Als ondernemer zet hij voor de toekomst duidelijk een stap vooruit.

Hiervoor was het Plato-project van VOKA een stimulans. Tijdens deze vormingsreeks komen ondernemers met elkaar in contact, en gaan ze onder het toeziend oog van een peter hun ondernemerschap verder uitdiepen.

Na afloop van het Plato-project nam Jeroen externe mensen onder de arm om de missie en visie van Drevo mee te bepalen. Er kwam ook een communicatiestrategie, en ook het logo kreeg een opfrissing. "Dit jaar heeft Drevo stappen gezet naar professionalisering en efficiëntie. Verder groeien, daar streven we naar, met gedreven medewerkers aan mijn zijde. Inderdaad, we zijn klaar om een goede werkplek voor anderen uit te bouwen."

Solid Surface

De zaakvoerder van Drevo heeft zich naast de schrijnwerkerij ook toespitst op solid surface. Dit is een duurzaam oppervlaktemateriaal waarmee je naadloos allerlei vormen kan creëren. Het wordt voornamelijk gebruikt in keuken- en badkamertoepassingen omdat het hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is.

De verwerking van het materiaal vraagt veel geduld en precisie, en levert een modern en strak resultaat. De mogelijkheden die het materiaal biedt, zijn eindeloos.
De ondernemerszin van Jeroen geeft Drevo een extra stimulans, waardoor het schrijnwerkersbedrijf in Hoogstraten verder kan uitgroeien tot een gevestigde waarde en een werkgever in de regio.

Meer info: www.drevo.be

 

imageMeer nieuws

Platanen Lierseweg krijgen knipbeurt

Herentals 19.01.2019 - 13.12u

FT Antwerpen - Real Noorderwijk 3–2 : 'Beste match van Real ooit, maar geen punten'

 FT Antwerpen - Real Noorderwijk 3–2 : 'Beste match van Real ooit, maar geen punten'
Herentals | Nationaal | Provincie Antwerpen 19.01.2019 - 12.56u

Sport Vlaanderen Herentals zweert bij sportspecifieke kampen

Sport Vlaanderen Herentals zweert bij sportspecifieke kampen
Herentals | Vlaanderen 18.01.2019 - 18.44u

Nationale en provinciale voetbalwedstrijden dit weekend

Nationale en provinciale voetbalwedstrijden dit weekend
Kempen regio | Neteland 18.01.2019 - 18.21u

KMI waarschuwt voor gladheid en activeert code geel

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 18.01.2019 - 17.39u

Ijzeren Rijn : 'Duitsland bereid overleg over 3RX-tracé te trekken'

Ijzeren Rijn : 'Duitsland bereid overleg over 3RX-tracé te trekken'
Herentals | Internationaal | Mol | Neteland | Vlaanderen 18.01.2019 - 15.51u

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto