Aan de Berkenstraat-Kleine Veldenstraat in Heist op den Berg worden in totaal 6 appartementen gerealiseerd, 3 bovengrondse parkings, 1 inpandige parking, 6 bergingen en een fietsenstalling.

Vincent Bruyninckx van Group Deneve : 'Dit project wordt omkaderd in een strak landelijke stijl.  Alle appartementen kunnen genieten van een zeer gunstige E30 BEN norm met mogelijkheid tot het gebruik van zonnepanelen.

'Binnen het project vinden we 2 gelijkvloerse appartementen met een bewoonbare oppervlakte van 62 m² tot 121 m², allen voorzien van zuidgerichte terrassen tussen de 20 m² en 34 m².

Op de 1ste verdieping bevinden zich nogmaals 2 appartementen waaronder 2 prachtige exemplaren van 89 m² tot 118 m² beiden met zuidgerichte terrassen tussen 9 m² en 29 m² . Hiervan is het appartement op het 1ste verdiep van de Berkenstraat reeds verkocht met de inpandige garage.

Op de 2e verdieping vinden we uiteindelijk nog 2 appartementen van 66 m² en 89 m² beiden met zuiderterrassen van 8 m².

De combinatie van moderne en natuurlijke elementen zorgen voor een rustgevend karakter. De mogelijkheid tot het aankopen van een bovengrondse parking en kelderberging is aanwezig binnen dit mooie project, fietsenstalling is reeds voorzien.

Info Vincent Bruyninckx op +32 475 21 00 86 of vb@reds.be.