U bent hier

Group Suerickx gaat voor verdubbeling omzet én aantal medewerkers

Herentals | Kempen regio
08.05.2018 - 14.36u
Door: Herman Gezelle

Het Herentalse familiebedrijf Group Suerickx wil tegen 2020 120 extra medewerkers aantrekken en sowieso de omzet verhogen naar 40 miljoen euro, een verdubbeling.

De broers Christophe en Olivier Suerickx namen 10 jaar geleden een klein bedrijf met jarenlange ervaring in dakwerkzaamheden over en stampten zo Groep Suerickx uit de Herentalse grond. Een decennium later telt de bouwonderneming 120 medewerkers en heeft ze zich langzaam aan gespecialiseerd in grootschalige renovatieopdrachten.

Om die ambitieuze doelstelling te halen, heeft de renovatiespecialist wel dringend extra personeel nodig. Het voornemen is kraakhelder: het aantal personeelsleden moet tegen 2020 verdubbelen, van 120 werknemers naar 240. Maar het is in deze uiterst competitieve sector geen sinecure om al die extra expertise, denkwerk en handen aan te trekken.

Rond het technisch geschoold personeel woedt al enkele jaren een heuse 'war for talent', een oorlog om de meest bekwame vakmensen binnen te halen.

'Immenselijk'

"We investeren in onze mensen. Als je talent aan boord wilt houden, moet iedereen zich goed voelen, kunnen bijleren en de kans krijgen om door te groeien. Maar je moet niet alleen een aantrekkelijke werkgever zijn, maar je ook zo profileren.

Op onze website leggen we dan uit wat wij precies verstaan onder die menselijke aanpak. Daar tonen we ook wat het betekent om voor ons te werken. Om zo interessante kandidaten te overtuigen om voor ons te kiezen." (pb-cs)

www.immenselijk.be

Foto archief Nnieuws : Christophe Suerickx te gast op een netwerkevent van Maes Industries (2015).

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto