Het renovatie- en onderhoudsbedrijf Suerickx Industrial uit Herentals opent een nieuwe vestiging in de haven van Antwerpen. "Wij willen als bedrijf dichter bij onze klanten staan," zegt zaakvoerder Christophe Suerickx. "Dankzij deze nieuwe vestiging zullen wij onze industriële klanten een betere service kunnen geven."

Bij Suerickx Industrial kan u terecht voor totaalprojecten van onderhoud en renovatie van uw industriële site en installaties. Door strenge veiligheidsnormen te hanteren en door een strikte planning aan te bieden, boekt Suerickx Industrial een succesvol resultaat bij de verwezenlijking van haar voornaamste activiteiten:

Dakwerken: renovatie, beheer en onderhoud van industriële daken. Zowel kleine magazijnen als uitgestrekte sites.
Industriële straal-en schilderwerken: anticorrosie coatings, zuurbestendige linings en brandwerende verfsystemen.
Vloersystemen : vloercoatings, betonnen vloeren, gietvloeren en UCRETE. Met afwerking op maat zoals antistatische deklaag en antislip.
Betonherstellingen en civiele bouwkunde: bouwwerken en herstellingen van beton, betoninjecties en spuitbeton.
Waterdichting : injecties tegen lekkende scheuren, barrières tegen opstijgend vocht en waterdichte afwerking.

Suerickx Industrial maakt deel uit van Group Suerickx met hoofdkantoor gelegen in Herentals. Een Belgische groep ondernemingen die gespecialiseerd is in renovatiewerken en in de opwaardering van residentiële en industriële gebouwen.