U bent hier

Gruppo Sportivo in zaal Lux april 2022

Herenthout | Internationaal
09.07.2021 - 12.38u
Door: Herman Gezelle

Een band die ongetwijfeld tot het collectieve 'Lux geheugen' behoort is Gruppo Sportivo. Ze traden er meermaals op eind jaren '70 en zijn, tot op vandaag, nog steeds een band met een grote fanschare in gans Vlaanderen.

En daarom komen ze terug ... meer dan 40 jaar na hun laatste doortocht zullen Hans Vandenburg en De Bombitas opnieuw het podium van De Lux beklimmen.

Tijdens 'The Spotify 2022 Tour' zullen de vaakst gestreamde nummers van de band gespeeld worden en bepaalt het publiek in feite de playlist.

Verwacht u dus aan een mix van oud en nieuw werk en een resem nederpopklassiekers zoals Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, ...

Dat het ongetwijfeld een blij weerzien wordt op 23 april 2022 in De Lux ... een superblij weerzien met Gruppo Sportivo. Tickets hier.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto