Bedrijven en kmo's zijn geen duiventillen waar iedereenzomaarbinnen en buiten hoort te lopen. Soms kan het zelfs nodig zijn om bepaalde afdelingen te blokkeren voor werknemers die daar niet horen te zijn, bijvoorbeeld omwille van de hygiëne, gezondheid, privacy of veiligheidsregels.

Gust Dierckx zaakvoerder van DNCS Gierle heeft dé oplossing : 'Beveilig uw diverse afdelingen met vingerafdruk'.

'Een van de beste en meest vernieuwende manieren om afdelingen alleen toegankelijk te maken voor bepaalde profielen is het fingerprintsysteem. Via deze vingerafdruktechnologie kan een bedrijfsleider perfect selecteren welke werknemers in welk deel van het bedrijf mogen komen.

In de voedingssector lagen de diverse voedingswaren vroeger in één magazijn. Sinds de regels zwaar verstrengd zijn, moeten steeds meer voedingsgroepen worden gescheiden. Met een toegangscontrole via vingerafdruk kan u ervoor zorgen dat het personeel van de vleesafdeling de groentenafdeling niet kan betreden. U kan ook maken dat arbeiders geen toegang hebben tot de kantoren. Net zoals het mogelijk is om de gebouwen helemaal af te sluiten in het weekend en buiten de werkuren.

Dit slimme systeem zorgt ervoor dat bedrijfsleiders alweer een zorg minder hebben. Dit is wat DNCS voor u kan doen.'

DNCS is een dienstverlenende onderneming uit de Kempen, werkzaam over heel België. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan slimme toepassingen kunnen we kwaliteitsvolle opleveringen verzekeren aan al onze klanten.
DNCS werd opgericht in 2007 door mensen met jarenlange ervaring op het vlak van gestructureerde netwerken, beveiligingssystemen en telecom.