U bent hier

GZA Ziekenhuizen kiest voor creatieve expertise van Intracto

Herentals | Provincie Antwerpen
04.12.2018 - 18.40u
Door: Mark Jaspers

GZA Ziekenhuizen koos na een marktbevraging voor Intracto als communicatiepartner. Het bedrijf uit Herentals zal vanaf 2019 verantwoordelijk zijn voor de employer branding en HR-communicatie van GZA Ziekenhuizen.

De eerste opdracht voor Intracto wordt een nieuwe employer branding campagne, waarbij het bureau zowel als strategische, creatieve en uitvoerende partner fungeert. Daarbij ligt de focus voor een groot deel op het afstemmen van online en offline media.

Katrien Van de Staey, dienstverantwoordelijke Talentbeheer bij GZA: "De bevlogenheid en expertise die Intracto op tafel legde tijdens hun presentatie gaven ons meteen een goed gevoel. Toen bleek dat ook hun creaties ons perfect op het lijf geschreven waren, was de keuze snel gemaakt."

Over Intracto

Intracto is een leidende communicatiegroep in de Benelux, die zich bevindt op het kruispunt van strategie, creatie, marketing en technologie. De onderneming heeft kantoren in Herentals (BE), Antwerpen (BE) en 's-Hertogenbosch (NL).

Intracto bouwt mee aan de business van nationale en internationale klanten zoals Knauf Insulation, Akzo Nobel, Canon, Alphabet, Michelin, Brussels Airport, Manna, Quick-Step, Torfs, Media Markt, Kom Op Tegen Kanker en Volvo.

Het bedrijf werd opgericht in 2005, telt meer dan 200 experts en stevent na de recente overname af op een groepsomzet van 25 miljoen euro in 2018. De groep bestaat uit de digitale agentschappen Intracto en Have A Nice Day, en de creatieve bureaus Mosquito en Snackbytes

imageMeer nieuws

HC Artemis - U12G divisiekampioen

Herentals 27.05.2019 - 10.05u reading time1min

De hockeymeiden U12 van HC Artemis uit Herentals zijn zaterdag kampioen geworden in hun divisie. De meisjes gaven samen met hun coach David Dekoning het hele jaar het beste van zichzelf en wonnen de laatste wedstrijd met 1-7 van Taxandria.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto