Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

H. Hartziekenhuis Mol: Ann De Maere nieuwe ceo

Dr. Ivo Jacobs, ceo H. Hartziekenhuis Mol, gaf het bestuur in november laatstleden de boodschap zijn rijke loopbaan te willen besluiten op uiterlijk 1 juli van dit jaar. Het bestuur is daarna snel aan de slag gegaan om in opvolging te voorzien.

Geen eenvoudige opdracht om na woelige (corona)jaren, die door de ceo, artsen en medewerkers vakkundig werden bezeild, een opvolger voor de outstanding kapitein op het schip te selecteren.

'In samenwerking met het bestuursorgaan, renumeratiecomité en HRM werd een interne en externe vacature geplaatst met functieomschrijving en gewenste classificaties', zegt Eddy Jennen, voorzitter van het bestuursorgaan.
 

'Uit een (gelukkig) ruim aanbod, een heuglijk bewijs dat het H. Hartziekenhuis nog aantrekkelijk is op de markt, werden een drietal kandidaten weerhouden en onderworpen aan een hoogwaardig extern assessment.

Op basis van al deze elementen werd besloten dat vanaf 1 juli (na indiensttreding op 1 juni in overdracht met de huidige ceo) het H. Hartziekenhuis in zee wenst te gaan met  Ann De Maere, geboren en getogen, en wonend in Sint-Niklaas.

De Maere is licentiaat in de rechten en kwaliteitsauditor bij Qualicor Europe.  Ze was sinds 1997 actief in de ziekenhuissector, en dit tot recent in het ziekenhuis van Oudenaarde, vooreerst als HR-manager, sinds 2004 als ceo.'

Deel dit artikel