Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

H3 houtskeletbouw zet atelier open tijdens Bouwroute 26/3

H3

Zondag 26 maart zet H3 houtskeletbouw uit Westerlo de deuren wagenwijd open voor het grote publiek tijdens de Bouwroute, een initiatief van Bouwunie.

Op de Bouwroute tonen bouwbedrijven wat ze doen aan potentiële klanten, maar ook aan buren, familie én mogelijke nieuwe werknemers. Allemaal met één doel: het lokale vakmanschap op de kaart zetten. Want vergis je niet, in Vlaanderen alleen al zijn ruim 99.000 bouwbedrijven actief.

H3 houtskeletbouw is een pionier op het vlak van bio-ecologische houtskeletbouw. En dat wil bestuurder Jan Hermans in de verf zetten: “Duurzaam wonen begint bij duurzaam bouwen. Houtskeletbouw is de meest duurzame en milieuvriendelijke bouwtechniek voor het realiseren van passiefhuizen of lage energiewoningen.

Vanaf de opstart van H3 twintig jaar geleden ben ik continu bezig met materiaalkeuzes. Circulariteit wint aan belang en daarmee ook het gebruik van bio-based materialen. Eén van die vooruitstrevende oplossingen is het gebruik van grasvezelplaten om je woning te isoleren. En die duurzame aanpak wil ik zondag aan het grote publiek tonen.”

Geïnteresseerden kunnen zondag tussen 10 en 18 uur een bezoek brengen aan het passief kantoorgebouw en het werkatelier van H3 houtskeletbouw. Er komt ook een 12,5 meter lange mobiele showroom van Itho Daalderop te staan over kwalitatieve en duurzame warmtepompen en ventilatie.

Praktisch:

  • Zondag 26 maart
  • H3 houtskeletbouw

Zone Reme 10 - Westerlo  - van 10 uur tot 18 uur.

H3

H3

Reme 10, Westerlo, België

H3

Deel dit artikel