Eind oktober 2018 (27/10) organiseert St.-Bavo Hondenclub haar jaarlijkse Halloween wandelzoektocht. 'Dit jaarlijks wederkerende feestgebeuren zal ook dit jaar doorgaan in de omgeving van de hondenschool', zegt Pieter Bruynseels, voorzitter Hondenschool St.-Bavo.

'Onze werkgroep "Halloween" heeft opnieuw een gebeuren samengesteld waarbij dit jaar De Vampier als rode draad is opgenomen. Een wandeling met verschillende vragen, door de donkere bossen in de omgeving van de hondenschool, die zowel volwassenen als kinderen in combinatie met een aantal zoekopdrachten de basis zullen vormen om een raadsel op te lossen.

Met de vergaarde info gedurende de wandeling en de behaalde punten uit de doe-opdrachten kan men een code bekomen die op het einde van de rit nodig is om het slot van het raadsel te openen. Zij die erin slagen het raadsel op te lossen en aldus het slot te openen zullen dan ook verrast worden met een "special gift"

Op het einde van de zoektocht, terug aangekomen op het terrein van de hondenschool bevind zich de schrikgang waar allerlei verassingen klaar staan / liggen om u tot schrikken te brengen. Het geheel wordt natuurlijk kindvriendelijk gehouden en er zal tevens opvang zijn voor de deelnemende honden tijdens het passeren van de schrikgang.

Voor de eerste keer hebben we ook aan onze aanwezige honden gedacht en ook voor hen, natuurlijk met baasje, een parcours gemaakt om te doorlopen.

Kortom net zoals in de afgelopen jaren zal ook dit jaar weer een spannend Halloween feest uw geheugen aantasten waarbij iedereen van harte wordt uitgenodigd.

Meer informatie is te bekomen via onderstaande kanalen

http://www.bavootje.beInfo@bavootje.be

In de cafetaria tijdens de wekelijkse lestijden, woensdag van 18.30 tot ongeveer 21:30 en op zaterdagen vanaf 9:30 tot omstreeks 13:00 uur

Prijs voor volwassen € 7 en voor kinderen tot 12 jaar € 5
Inbegrepen in de prijs is een hapje en een drankje tijdens de wandeling en op het einde een kom pompoensoep met brood.