U bent hier

Handelsmissie uit Thailand brengt een bezoek aan Gierle

Internationaal | Lille
09.04.2019 - 17.45u
Door: Herman Gezelle

BEGO Co Ltd. is een Belgische investeringsmaatschappij in het buitenland, dat in een eerste fase de focus legt op een bouwproject in Thailand. Afgelopen maanden startte BEGO in Hua Hin, hoofdstad van het district Hua Hin in de provincie Prachuap Khiri Khan, een bouwproject van een resort.

In dit gegeven vond de maatschappij een samenwerking met Ideal1 Co Ltd. Deze groep is een begrip binnen Thailand en ver buiten de landgrenzen met als spilfiguur Professor Akekatong Treetong. Professor Treetong is een pionier op het vlak van architectuur, interieur architectuur, productdesign en multimedia (http://www.ideal1compagnie.com/).

Achter dit creatieve genie staat een tweeluik aan investeringsgroepen W1E en WOW, dat later dit jaar een beursgenoteerde groep zal worden.

In het licht van deze eerste Europese samenwerking werd de ambitie gevoed om een beweging in omgekeerde richting te maken, met name werken aan een joint venture om de brug te slaan tussen oost en west, om investeerders vanuit Azië aan te trekken, zowel op vlak van real estate, als op vlak van productontwikkeling.

Met dit gegeven zijn verschillende bedrijven in Antwerpen aangesproken die BEGO hierbij ondersteunen en deelnemen aan de master tables (met het oog op het feit dat Antwerpen zeer vooruitstrevend is op vlak van architectuur). Deelnemers en partners zijn o.a. META architects, Istate, A-LAW, BEGO en tal van investeringsgroepen.

Deze handelsmissie annex roadshow start in Gierle. Gierle is de thuisbasis van Erik Laurijssen en Peter Hesbeens van BEGO. De genodigden vanuit Thailand willen graag Gierle bezoeken om zicht te krijgen op cultuur, religie, behoeften en politiek.

10 en 11 april trekt de karavaan verder naar Antwerpen, om een master table, invest meeting en stadsbezoek in functie van architectuur te doen. 12 april trekken ze dan verder naar Brussel waar ze uitgenodigd zijn door de ambassadeur.

De deelnemers vanuit Thailand (14 personen) zijn vertegenwoordigers van Ideal 1, waaronder professor Treetong, aangevuld met CEO's Authorney Pro (advocaten), WOW, en W1E. (pp) Straks meer met foto's.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto