U bent hier

Hans Van Dyck in Bouwelhoeve

Grobbendonk
21.01.2019 - 21.35u
Door: Lex Verellen

Markant Grobbendonk Bouwel nodigt op 13 februari, professor gedragsecologie en natuurbehoud Hans Van Dyck, uit voor een geanimeerde voordracht over de invloed van verstedelijking op dieren, planten en mensen.

Leden en niet- leden zijn welkom mét hun partner op deze activiteit. Na de voorstelling ontvangen de aanwezigen het boekje Pretoogjes, uitgegeven door het Antwerpse Provinciebestuur.

Urbanisatie: impact op dieren, planten en mensen

Prof. Dr. Hans Van Dyck is verbonden aan de UCL (Louvain-la-Neuve) en heeft met zijn universitair team de jongste jaren veel onderzoek verricht rond dit thema. Hij tracht het gedrag van dieren in een wereld op mensenmaat te begrijpen. Ook in de internationale vakliteratuur is er veel boeiende informatie over dit onderwerp.

Na de voordracht krijgen de aanwezigen het boekje 'Pretoogjes in het veld' mee naar huis. Dit boekje is uitgegeven door het Antwerpse Provinciebestuur en werd geschreven door voormalig directeur van Natuurpunt Jos Gysels samen met Prof. Dr. Hans Van Dyck.

erontdek de prachtige natuur van de provincie Antwerpen door de pretogen van beide auteurs, en de verrassende bijdragen van enkele Bekende Vlamingen zoals Tom Van Dyck (acteur), Jill Peeters (weervrouw) en Francesca Vanthielen (actrice).

Wie: leden met partners en niet-leden
Waar en wanneer: 13 februari 20 uur, Bouwelhoeve
Info: website Markant vzw, voorzitter Nicole Verdaet 014 50 26 17

Markant is een vereniging die zich richt tot ondernemende vrouwen, en hen onder het motto "Ontdek, beleef en geniet" wil laten participeren aan het maatschappelijk en cultureel leven. De vereniging organiseert gevarieerde, toegankelijke en zinvolle activiteiten voor dames die meer willen halen uit hun vrije tijd.

De bedoeling is dat men kan "leren van vrouwen onder vrouwen". Met bijna 300 lokale netwerken van Markant en 9 regionale netwerken van Artemis is de organisatie in heel Vlaanderen vertegenwoordigd.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto