Voor de negende keer is Authorized Harley-Davidson dealer Silver Lake in Geel de trotse winnaar van de Bar & Shield Award 2014 voor België en Luxemburg. De Award, die veel betekent voor het professionele en gepassioneerde netwerk van Harley-Davidson dealers, wordt per regio uitgereikt aan de beste Harley-Davidson-dealer. De Bar & Shield Award is vernoemd naar het logo van Harley-Davidson.

Bij het bepalen van de winnaar van de Bar & Shield Award kijkt een jury naar maar liefst tachtig verschillende meetpunten. Onder andere de uitstraling van het pand en showroom, klantactiviteiten, het opleidingsniveau van het personeel, de verkoopcijfers en het businessplan zijn punten van aandacht. Maar vooral klanttevredenheid is een doorwegende factor.

Volgens Marc van de Bruaene, District Manager Harley-Davidson BeLux, was het geen gemakkelijke opgave om te bepalen welke dealer de Bar & Shield Award zou winnen. "Als gevolg van jarenlange investeringen en inspanningen blijft het kwaliteitsniveau bij alle Belgische dealers uitzonderlijk hoog liggen. Uiteindelijk kwam Silver Lake toch het beste uit de bus vanwege de constante innovatie van systemen en organisatie die deze dealer toepast. Daarnaast droeg de uiterst professionele service van het gehele team in Geel bij aan overwinning. We reiken deze prijs dan ook met veel trots uit aan Silver Lake Harley-Davidson!"

Paul Peeters, eigenaar en Jimmy Dahmani, Dealer Operator van Silver Lake H-D, zijn uiterst tevreden met de Award: "De beste Harley-Davidson dealer van België en Luxemburg 2014, dat is op zichzelf al een titel om erg blij mee te zijn. Dat we de Bar & Shield Award voor de negende keer winnen, daar zijn we extra trots op. Maar het smaakt ook naar meer. We doen daarom ons uiterste best volgend jaar titel nummer tien aan het rijtje toe te voegen."

Ga voor meer informatie over Silver Lake Harley-Davidson naar www.silverlakehd.be of neem of contact op via informatie@silverlakehd.be of 014/ 59 12 70 .